Макар в годините на соца той да бе един

...
  Макар в годините на соца той да бе един
Коментари Харесай

Богдана Карадочева не може да дойде на себе си след загубата на брат си

 

Макар в годините на соца той да бе един от най-големите столични плейбои, в никакъв случай не се е женил. Погребението му се е състояло в неделя на Централните софийски гробища в стеснен фамилен кръг. Макар да била сломена от тъга, Богдана се държала героичен и съумяла да резервира хладнокръвие по време на траурната гала. Тя обаче към момента не може да пристигна на себе си след тежката загуба и не излиза от вкъщи си.

 

Споделя, че й е доста мъчително, защото за нея Бойчо постоянно е бил и ще си остане дребното й братче. Надява се да е на по-добро място. Близки до фамилията разкриват, за огромната обвързаност на Богдана към по-малкия й брат (той бил с 2 години по-малък от нея). Останали рано без татко, двамата израснали доста сплотени и задружни. Помагали на майка си, която ги отгледала и изучила сама.

 

Всички от родата им се славят като огромни меломани. Бойчо, също като сестра си имал огромен афинитет към музиката. След 10 ноември братът и сестрата получиха много парцели по реставрация. Отначало Бойчо отворил кафене на столичната улица „ Узунджовска “, по-късно обаче го затворил. След него пък отворил ателие за кожарски услуги в столичния квартал „ Лозенец “, което години наред де радвало на солидна клиентела.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР